Sommar!!

Tack tack Loppiblogbag, har igen fått äran att få en Loppiblogbag :-) det tycker vi om, älskar att testa nya grejer!!

Denna gången var det tema sommar, och den är ju på G :-) och det är ju trevligt så som dessa grejor bagen innehöll.

bloggbagmaj

 

 

Den innehöll:

*En Brun utan sol mousse från Apoliva, perfekt till mina vita ben! Moussen var helt otrolig, kladdade inte och gav fint resultat. Nu är det bara att fortsätta så är bena solbruna!!

*Neutral shower gel, perfekt till mig och min son som är lite känsliga och allergiska. Och det bästa av allt vi behövde en shower gel, den gamla var ju slut!! Jätteskön på kroppen, en favorit.

*Naturet Mealbar, en perfekt mumsbit efter min löparrunda som jag gjorde idag, och väldigt god. Dessa barer har jag verkligen underskattat.

*Fox Paramount Pictures presenterade dvd Waking with dinosaurier, en film min son la beslag på direkt och lurade mig framför tv, vilken film, måste ses om ni missat. Synd att man inte har 3D tv/dvd, men underhållande att få se hur dinosaurierna levde.

*Yves Rocher förgyller påsen med Läppstiftet Sheer Botanical och vitamingodis, läppstiftet har jätteläcker färg den kommer sitta på läpparna denna sommarn det kan jag lova!! Men vitamingodiset tilltalade inte mig, smakade konstgjort inget för mig :-(

*X-travital Kvinna med tigernöt, en ört som främjar kvinnanslust, kosttillskott är något jag inte gillar, tror inte att man behöver detta om man äter rätt, det är tyvärr inget för mig och lägger på hyllan oanvänd.

*Acrilex ingefära-piller mot åksjuka, hoppas det hjälper också, ska testa nästa gång jag ska åka långt!

*Två par sommar sportstrumpor och vattenflaska från Ullmax, perfekt till min löparrunda på jobbet! Strumporna hade perfekt passform och fungerade som de skulle, inte fuktiga och ingen lukt efter passet :-) Flaskan har redan fått sin plats på jobbet, och ger mig gott vatten varje dag!

 

Tack igen för att just jag fick testa dessa produkter, de kommer förgylla min sommar!!

Hoppas på fler bagar i framtiden!!

 

 

 

This entry was posted on torsdag, maj 22nd, 2014 at 23:21 and is filed under loppi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply