Zalando rabattkoder

Zalando är ett nytt ställe som jag för första gången stötte på då jag surfade runt på Rabbles sidor, som har som ett måste att besöka när tid ges. Idag såg jag att Zalando hade jättebra erbjudanden just här. Med rabbles rabattkoder kan man få upp emot 50% på rean eller  200kr rabatt på övriga varor, helt makalöst!!! Det här gillar jag!!

 

Vad har då Zalando, jo skor och skor och skor, ett av mina favorit shoppingobjekt ( och lite annat så som kläder…) Men jag hamnade förstås på skosidorna ;-) Pumps i alla möjliga färger och kulörer tack!! De är så snygga, en av mina favoriter är Dorothy Perkins ETTIE – så blå!!! Dessa är bara ett måste på mina fötter till sommaren!

DP511B01K-K11@12

 

Något jag gillade ännu mer med Zalando på webben var att de hade fraktfritt och fri returrätt, då kan ju även jag som har lite knepiga och breda fötter våga testa beställa utan att ha ångest om de ska passa. Man kanske ska passa på och beställa en antal skor  som kan matcha mina kläder..

Gör som jag nu tänker göra använd Zalando rabattkoder på Rabble och köp ett eller några par skor eller något annat snyggt på Zalando mitt nya mecka på nätet, men se upp rabattkoderna kan vara tidsbegränsade.

This entry was posted on fredag, april 24th, 2015 at 23:00 and is filed under Rabble. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply