Hej världen!

Välkommen till min nya blogg, hade en på ett annat ställe men de tillät inte att man länkade eller la in vissa bilder. Det blev bara sämre och sämre, nu hoppas jag på Bloggproffs.se ska tillfredsställa mina bloggbehov. Jag kommer inte att skriva många inlägg, men det kommer att komma några då och då. Här kommer jag att skriva om allt möjligt mellan himmel och jord.

Har märk att bloggande kan bli till ett gift men än har den inte förgiftat mig! ;-)

 

 

This entry was posted on torsdag, april 18th, 2013 at 20:56 and is filed under övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Hej världen!”

  1. april 18th, 2013 at 20:56

    Bloggproffs says:
  2. april 18th, 2013 at 23:09

    kajsabettan says:

    Hej hej, då har man blivit med blogg undra hur det går!!!

Leave a Reply