Ellos rabattkoder

Tänk Ellos har jag inte varit inne och hittat på sedan min mamma hade katalogen hemskickad i brevlådan och nu existerar inte katalogen eller… det kanske den gör bara det att jag inte får någon.

Men nu upptäckte jag Ellos på Rabble och att de hade rabattkoder även på detta ställe :-)

Man skulle säga att Ellos är ett varuhus på nätet som liknas Ullared, har alltifrån kläder till inredning, resmål och skönhetsvård. Tänk så skönt att man kan slippa åka många mil och handla direkt på nätet. Kanske ska titta in på sidan och minnas min tid med  min mamma och eventuellt beställa lite smått och gott, kanske behöver byta ut lite så att mitt hem piffas upp lite. Men rabattkod från Rabble får man nu mellan 20-50% rabatt på den  order man lägger in och det är inte illa. Sen ska tilläggas att det är mycket reor nu och det är ju superbra. Kolla in erbjudandet om att köpa tre varor och betala för två sådana erbjudanden tycker jag om.

Vilka erbjudanden och vilka kläder, nu blir jag lite shoppingsugen och Rabble sidan med deras rabattkoder gör inte suget mindre……

Om man nu lägger in en order på 1000 kronor har man chansen att få 300 kronor i rabatt med just rabattkod från Rabble och man vet inte hur länge den är giltig, så skynda att shoppa!!

This entry was posted on söndag, april 26th, 2015 at 22:49 and is filed under Rabble. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply