Pura nappflaskor

IMG_2736

 

Vår familj har fått äran att testa Pura nappflaskor via Bambino. Vad är speciellt med dessa då?? Jo de är 100 % plast fri, den är gjord av metal och en av flaskorna har termosfunktion!

En liten och en stor nappflaska med diverse dinappar av olika slag.

Jag var ganska skeptisk när jag först fick flaskorna, vad är detta tänkte jag. Men ju mer jag använde flaskorna så är jag frälst!!! Den lilla flaskan och dinappen med två sprut är min dotters favorit, är en trogen vän som följer med var dag.

Stora flaskan som ska ha termosfunktion, har jag haft varm välling då vi varit på språng, jättebra!!!!  Den kunde bara varit lite större då den bara rymmer 2 dl, så till natten då vår dotter vill ha mer välling än detta får Bambino flaskan användas.

Dinapparna är ok, de med gristrynen fattar tyvärr inte min dotter vad hon ska göra, men som tur är kan man använda bambinos dinappar till vällingen till dessa flaskor.

Alla delar är enkla att sätta dit, endast sugrörsdinappen är svårtvättad.

Är helt frälst i dessa flaskor!!!

Tack Bambino att ni hittat mina favoriter under dagen!

 

This entry was posted on torsdag, mars 9th, 2017 at 21:57 and is filed under övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply