Adapt Sport

Jag har fått testa Adapt Sport via Hälsopanelen, jag har nu tagit mig en hutt före mina snabba cykelturer till jobbet i över två veckor nu.

Adapt Sport ska göra så att man orkar mer för var dag, och visst jag har kommit fram och till baka varje dag efter jobbetoch har inte varit slut. Beror det på kosttillskottET jag hittat varje dag det vet jag inte, men kanske …… jag ska i alla fall fortsätta med hutten!

Smaken skulle inte jag rekommendera, smakar som hostmedicin med bismak som bränner men det gör nog bara susen. Smakar det illa brukar det fungera, eller är det tron son gör att det funkar??

Nu hoppas jag bara resultat visar dig på vågen också

Kul att få testa detta preparat Hälsopanelen!!!

IMG_2907

This entry was posted on måndag, maj 1st, 2017 at 20:53 and is filed under övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply